Zonnepanelen kopen in Limburg

Het rendement van zonnepanelen moet een doorslaggevende factor zijn in uw keuze voor zonne-energie. Wij ondersteunen u op dat gebied met persoonlijk advies, heldere uitleg en vakkundige montage van zonnepanelen.

Zo blijft uw investering maximaal rendement opleveren en kunt u optimaal blijven profiteren van de gratis energie die de zon levert. Wij zijn gevestigd in de gemeente Sittard-Geleen (Limburg, NL) en zijn uw regionale zonnepanelen installateur. 

Advisol is gespecialiseerd in Hoog Rendement zonnepanelen van o.a.

Panasonic, SolarEdge en SunPower

Neem gerust contact met ons op voor direct persoonlijk advies.

Telefoon;  046 - 888 32 34

 

 

LG zonnepanelen limburg

LG (Korea) is een bekende elektronica fabrikant en introduceerde na 20 jaar R&D in 2008 zijn eigen LG zonnepanelen. De producten van LG worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit. Zo worden de frames van de LG zonnepanelen geschroefd en niet verbonden, de geschroefde frames verhogen de stevigheid. Naast de kwaliteit staat LG ook bekend vanwege de vormgeving van zijn producten. De afwerking van de zonnepanelen is zeer zeker hoogwaardig; het frame is zwart geanodiseerd. Dit zorgt ervoor dat de panelen minder afsteken op de pannendaken. LG heeft voor zijn duurzame producten de bekende slogan aangepast; "Life's Good when it's green"!

pdfDownload datasheet LG zonnepanelen. PDF.

 LG Zonnepanelen Limburg

Meer informatie en een offerte met LG zonnepanelen zullen wij vrijblijvend voor u opstellen. Klik hier om een afspraak te maken met een adviseur!

SCROLL TO TOP