Zonnepanelen zullen de komende 30 jaar energie voor u blijven produceren!

Naast de zonnepanelen zelf, wordt ook het montagesysteem, de komende 30 jaar aan verschillende weersomstandigheden en invloeden van buitenaf blootgesteld.

Het is dan ook van groot belang dat de zonnepanelen op een degelijk, kwalitatief en gekeurd montagesysteem bevestigd worden.
De door Advisol gebruikte montagematerialen zijn allemaal getest, gekeurd en gecertificeerd o.a. door o.aTUV Rheinland.

Certificaten Montagemateriaal

montage zonnepanelenEen montagesysteem "draagt" als het ware de zonnepanelen en is daardoor een  belangrijk onderdeel in het totale PV systeem.

Het heeft een cruciale invloed op de levensduur van het gehele PV systeem en zorgt tegelijkertijd voor de veiligheid van u en uw omgeving.

Wij leveren enkel hoogstaande, veelal uit aluminium vervaardigde, montagematerialen van Duitse makelaarij. 

 

Het uit Duitsland afkomstige Schletter PV montagesysteem is een constructie van een unit met universeel bruikbare kwaliteitscomponenten (aluminium/staal). Het maakt het ons mogelijk om elk paneel te monteren in praktisch elke situatie. Het systeem bestaat uit diverse componenten die al jaren gebruikt worden en continu aangevuld worden met nieuw ontwikkelde elementen.

Onze montagematerialen zijn afkomstig van gerenomeerde fabrikanten o.a. Schletter, Renusol en Sonnen-Systeme.

Zij hebben de afgelopen jaren ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van wind- en sneeuwbelasting.

De opgedane kennis en ervaringen zijn terug te vinden in de hoge kwaliteit van het materiaal, maar ook in de wijze waarop de montagesystemen op een veilige en eenvoudige manier gemonteerd kunnen worden in vershillende situaties, ook voor de Doe-Het-Zelf installaties. 
De fabrikanten waar wij mee samenwerken geven maar liefst 10 jaar garantie op hun montagematerialen. Zonnepanelen plat dak

Er zijn veel verschillende montagesystemen voor zowel platte als voor een schuine daken.
Ook is er voor elke vorm van dakbedekking wel een geschikt montagesysteem, of het nu gaat om een dakpan, een golfplaat, een groen sedumdak, grind- pvc- epdm- of bitumendakbedekking; voor elk dak hebben we wel een geschikte oplossing!

Afbeelding montagemateriaal Schletter

De zonnepanelen kunnen natuurlijk ook gemonteerd worden in een veld of op een zonne-volger (solartracker), zelfs een solar-carport behoort tot onze mogelijkheden!

Advisol is leverancier van de o.a. volgende hoogstaande montagematerialen;

       Schletter montagemateriaal                                  Renusol montagemateriaal                                         Sonnen Systems solartrackers limburg    K2 systems solar

Een zonnepanelen offerte op maat? Klik hier voor vrijblijvend advies!

SCROLL TO TOP