image
ZONNEPANELEN

Draag bij aan een gezond milieu en bespaar op je energiekosten!

Het wordt steeds aantrekkelijker om over te stappen op zonne-energie. Dit geldt voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Zonne-energie is aanzienlijk goedkoper dan energie die van het stroomnet afkomt. Zo bespaar je privé en/of zakelijk per jaar een mooi bedrag op je energiekosten.

Zonnepanelen Limburg ontzorgt zowel zakelijke als particuliere klanten die op zonne-energie willen overstappen. Ons doel is om de klant volledig te ontzorgen. Wij verstrekken altijd een eerlijk advies, zelfs wanneer dit voor ons tot minder winst leidt.

ALLES OVER ZONNEPANELEN

Optimaal rendement met zonnepanelen

Natuurlijk dien de zon te schijnen voor een optimaal resultaat van je zonnepanelen. Maar ook het merk zonnepanelen, de installatie en de omvormer die gebruikt worden, spelen een belangrijke rol bij het opwekken van je eigen energie. Daarnaast kun je ook de btw terugvragen na aanschaf van je zonnepanelen, hoe werkt dat?
Merken

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom kiezen wij voor zonnepanelen van LoForte en SolarStunter. Beide bieden een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en zijn leveranciers waar we graag mee samenwerken. Liever eerst kennismaken? We maken graag een afspraak zodat een adviseur aan huis komt om samen tot de beste oplossing te komen.

Lees meer
Omvormers

Zonnepanelen Limburg werkt enkel met omvormers van de beste merken. Omvormers worden deskundig in de meterkast gemonteerd zodat de door zonne-energie opgewekte energie ook rechtstreeks bruikbaar in voor uw huishoudelijke apparaten etc.

Lees meer
Installatie

Onze monteurs monteren conform de richtlijnen van de VCA en NEN-certficaten. Bij Zonnepanelen Limburg werken we niet alleen met de beste panelen en omvormers, maar ook met kwalitatief montagemateriaal van o.a. Van der Valk, Esdec en Solar Construct. We zorgen voor een volledige ontzorging en een perfecte installatie.

Lees meer
Btw teruggave

Wist je dat je zonnepanelen (en andere verduurzamingsoplossingen) vaak kunt meefinancieren in je hypotheek? Daarnaast betaal je geen btw over de aanschaf van je zonnepanelen. Lees alles over het btw voordeel.

Lees meer

Wist je dat je huis ruim 2% meer waard wordt door het plaatsen van zonnepanelen?