DE BESTE ZONNEPANELEN!

Zonnepanelen Limburg

Wil jij van goedkope energie profiteren? Zonnepanelen Limburg ontzorgt particulieren en bedrijven die zonnepanelen willen installeren. Neem vandaag nog contact met ons op!

Zonnepanelen Limburg

Zowel bedrijven als particulieren kunnen veel geld besparen door over te stappen op zonnepanelen. Zonne-energie is aanzienlijk goedkoper dan energie die afkomstig is van het stroomnet. Zonnepanelen Limburg ontzorgt zowel zakelijke als particuliere klanten die op zonne-energie willen overstappen. Ons doel is om de klant volledig te ontzorgen. Wij verstrekken altijd een eerlijk advies, zelfs wanneer dit voor ons tot minder winst leidt.

Eenvoudig profiteren van zonne-energie in Limburg

Het wordt steeds aantrekkelijker om de overstap naar zonne-energie te maken. Bij Zonnepanelen Limburg maken we die overstap zo eenvoudig mogelijk. Onder meer door je van eerlijk advies te voorzien, maar ook ontzorgen we je volledig door de zonnepanelen op professionele wijze te monteren. Bovendien zorgen we ervoor dat de opbrengsten van de zonnepanelen inzichtelijk zijn. Zo kun je na het monteren van de panelen altijd inzien hoeveel geld je bespaart.

Geld besparen en tegelijkertijd verduurzamen

Met zonnepanelen in Limburg ben je zelf in staat om duurzame energie op te wekken. Daarnaast zal ook de maandelijkse energiefactuur stukken lager uitvallen wanneer je zonnepanelen laat plaatsen. Dit zorgt ervoor dat jij je investering in zonnepanelen al snel hebt terugverdiend. Wil jij verduurzamen en tegelijkertijd geld besparen? Neem dan contact met ons op, zodat wij je kunnen ontzorgen!

Aanschaffen

Ben jij op zoek naar een goede partij voor het aanschaffen van zonnepanelen? Neem dan direct contact met ons op voor een offerte op maat voor de juiste keuze.

Schoonmaken

Merk jij dat je veel vuil op je zonnepanelen hebt? Neem contact met ons op voor het schoonmaken van je zonnepanelen om problemen te voorkomen.

Installeren panelen

Heb jij reeds zonnepanelen aangeschaft, maar ben jij op zoek naar een partij die de zonnepanelen voor jou kan installeren? Neem contact met ons op!

Onderhouden

Wil jij periodiek onderhoud uit laten voeren door een specialist? Neem dan direct contact met ons op voor een goed overzicht van de mogelijkheden.

Laadpalen laten plaatsen door Zonnepanelen Limburg

Rijd je elektrisch en heb of overweeg je een zonnepaneleninstallatie? Dan is het mogelijk om je elektrische auto op te laden met de energie die je zelf opwekt met je zonnepanelen! Niet alleen rijdt je zo nóg duurzamer, maar ook nóg goedkoper. Zonnepanelen Limburg kan één of meerdere laadpalen voor je plaatsen en deze aansluiten op je zonnepaneleninstallatie.

Service en onderhoud door Zonnepanelen Limburg

Wil je een optimaal rendement behouden, dan is het ook belangrijk om je zonnepaneleninstallatie goed te laten onderhouden. Vieze zonnepanelen zullen bijvoorbeeld een lager rendement hebben. Goed onderhouden zonnepanelen hebben bovendien een langere levensduur. Het totale rendement zal dus aanzienlijk hoger liggen als je je zonnepanelen goed laat onderhouden. Natuurlijk kun je ook onderhoud met een gerust hart aan Zonnepanelen Limburg overlaten.

Wij werken enkel met omvormers van de beste merken

Met zonnepanelen zijn we in staat om gelijkstroom op te wekken. Huishoudelijke apparaten werken echter op wisselstroom. Een omvormer zet gelijkstroom om naar wisselstroom, en is dus onmisbaar wanneer je zonnepanelen laat plaatsen. Wij kunnen verschillende installaties voor je plaatsen, zowel parallel-geschakeld als seriegeschakeld. Parallel-geschakeld wil zeggen dat ieder paneel afzonderlijk gelegd wordt, terwijl de panelen bij een seriegeschakeld systeem op elkaar zijn aangesloten. Een parallel-geschakeld systeem is doorgaans duurder in aanschaf, maar heeft als voordeel dat één zwakker paneel niet de gehele installatie beïnvloedt.

Geef je de voorkeur aan een parallel-geschakeld systeem? Dan kunnen wij een Solaredge omvormer voor je plaatsen. Door middel van optimizers zijn we in staat om een slim systeem te creëren. Zo levert ieder paneel je een optimaal rendement op. Besluit je om voor een seriegeschakeld systeem te kiezen? Ook dan werken onze monteurs enkel met de beste merken. Zo kunnen we in dit geval een omvormer van Growatt of Goodwe voor je plaatsen.

Kwalitatief montagemateriaal

Bij Zonnepanelen Limburg werken we niet alleen met de beste panelen en omvormers, maar ook met kwalitatief montagemateriaal. Met behulp van materiaal van topmerken als Van der Valk, Esdec en Solar Construct zorgen we ervoor dat de installatie perfect gemonteerd wordt.

Ons Werk

Ben jij benieuwd naar een aantal van onze projecten? Bekijk deze dan hieronder!

Recensies

Benieuwd naar ervaringen van andere mensen? Bekijk ze hier!

Contact

Enthousiast geraakt? Neem dan direct contact met ons op!

Met jarenlange ervaring kunnen wij jou als geen ander helpen bij het aanschaffen en monteren van zonnepanelen.

Openingstijden

Maandag tot vrijdag: 8.00 – 18.00

Adres

Doctor Poelslaan 15, Geleen.

E-mail

info@zonnepanelenlimburg.nl

Telefoonnummer

046 428 2894