Zonnepanelen montage

Bent u van plan zonnepanelen te installeren op uw dak? Dan is het belangrijk om te kijken naar welke zonnepanelen goed bij uw situatie passen. Wat ook belangrijk is, is de installatie van de zonnepanelen. U kunt bij Zonnepanelen Limburg ook kiezen voor zonnepanelen met montage. Zo hoeft u zelf uw dak niet op en wordt alles veilig en stevig geïnstalleerd. 

Zonnepanelen met montage voor de volledige levensduur

De montage van zonnepanelen moet goed uitgevoerd worden, zodat ze net zo lang kunnen blijven zitten als de levensduur. Dit betekent dat het bevestigingssysteem meer dan 10 jaar mee moet kunnen gaan. De montage van zonnepanelen is dus vrij belangrijk. In de meeste gevallen worden zonnepanelen en de montage daarvan verzorgd door experts. De meeste monteurs werken met een kliksysteem. In dit kliksysteem worden de zonnepanelen vastgeklikt op speciale aluminium latten. Door dit systeem te gebruiken zijn monteurs sneller klaar dan wanneer de panelen in latten geschroefd moeten worden. Zo kunt u voor een scherpere prijs zonnepanelen inclusief montage overwegen.

Welk bevestigingssysteem voor uw zonnepanelen?

Afhankelijk van uw dak en andere omstandigheden wordt er bepaald door de monteur welk bevestigingssysteem het best past. Het soort systeem dat gebruikt wordt speelt een rol, maar nog belangrijker zijn de eigenschappen van het dak. Belangrijke eigenschappen zijn bijvoorbeeld de windbelasting, de hellingshoek en hoe dicht de panlatten op elkaar bevestigd zijn. Het type zonnepanelen dat gebruikt wordt is ook van belang. Vaak wordt de keuze gemaakt op basis van de zonnepanelen die gemonteerd worden. Zonnepanelen kiest u vaak uit op basis van de hoogte van het rendement, uw stroomverbruik en het dakoppervlak.

Ervaren monteurs of zonnepanelen zonder montage?

Als u handig bent, kunt u overwegen om zonnepanelen zonder montage te kiezen. Dan worden enkel de zonnepanelen en het installatiemateriaal geleverd. Het is dus mogelijk om van het nemen van zonnepanelen een doe-het-zelf project te maken. Het kiezen van zonnepanelen met montage heeft echter veel voordelen. Zo kunt u snel en zonder zorgen profiteren van zonne-energie. De zonnepanelen worden geïnstalleerd door erkende monteurs. Zij bepalen welk systeem het best op uw dak aansluit en zijn in staat om dit systeem voor u te plaatsen.

Zonnepanelen met montage bij Zonnepanelen Limburg

Naast dat ervaren monteurs sneller klaar zijn met het monteren van zonnepanelen, heeft u ook minder risico. U hoeft namelijk zelf niet het dak op en af te klimmen met de grote en kostbare zonnepanelen. Bovendien profiteert u bij zonnepanelen met montage van een betere garantie en ook garantie op het bevestigingssysteem. Laat de montage van de zonnepanelen om deze redenen dus over aan een bedrijf dat zonnepanelen levert. Bij Zonnepanelen Limburg kunnen we niet alleen zonnepanelen leveren, maar ook de montage voor u verzorgen.

Ontdek de mogelijkheden

Met zonnepanelen Limburg